Nyheter

Lunds BK i rosa matchställ – “Till minnet av min fantastiska mamma”

Lunds BK går en kamp för kontraktet i division ett.
Men det finns större och viktigare kamper att gå och Lunds BK tar den också.

Att fotbollslag väljer att spela i rosa matchställ för att uppmärksamma cancerfonden och styra pengar till forskning kring den vidriga sjukdomen har blivit allt vanligare.
FC Rosengård har gjort det.
Trelleborgs FF har gjort det.
Lunds BK ska göra det.

En av personerna bakom genomförandet hos Lunds BK är Gustav Hillstedt.
– I år har jag startat ett projekt med mitt Lunds BK för att samla in pengar till Cancerfonden. Nästa helg spelar vi match i rosa matchställ för att uppmärksamma Cancerfonden och deras arbete. Jag gör detta till minnet av min fantastiska mamma som tyvärr förlorade kampen mot cancer och fick lämna oss alldeles för tidigt. Gå gärna in på min insamling och läs mer samt bidra till Cancerfonden. Varje gåva är livsviktig.

Så här gör du för att stötta Lunds BK:s insamling:
Swisha BESEGRA 12228 (mellanslag innan koden) som meddelande via Swishbetalningen. Ditt namn i meddelande (valfritt).
Swishnummer 901 95 14

Relaterade artiklar

Back to top button
Close