IshockeyNyheter

Ingen TV-puckfinal för Skånes flickor

Nu i helgen skulle Skånes flicklag åkt till Umeå för att göra upp med sju andra lag om titeln som mästare i TV-pucken. Efter att ha tagit del av nya restriktioner för Region Skåne under gårdagen har Skånes Ishockeyförbund idag på morgonen i samråd med smittskyddsläkaren för Region Skåne fattat beslutet att inte delta.

– Först och främst känner jag med laget och alla ledare i det här läget. Med det sagt har jag också stor respekt för de nya restriktioner som presenterades igår och baserat på restriktionerna har vi tillsammans fattat det här beslutet i samråd med smittskyddet i Skåne. Ur ett smittskyddshänseende ser vi inte att det är möjligt att ta in ett annat lag med så kort varsel inpå turneringen så nu ser vi över hur vi löser spelschemat på bästa sätt, säger tävlingschef Olof Östblom i ett pressmeddelande.

TV-pucken pågår mellan 29 oktober och 1 november.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close