skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterStaffanstorp United FC

Kim Johansson till Staffanstorp United

Staffanstorp United har kontrakterat Kim Johansson som tar över ansvaret som huvudtränare för klubbens seniorlag som under 2020 spelat i Herrar Div 4 Östra.
– Jag ser med stor glädje fram emot att jobba med Staffanstorp United.

Kim kommer senast från IF Lödde där han som huvudtränare i år tog laget till en sjätteplats i div 3 och har nått gruppspel i Svenska Cupen genom att slagit ut bla Örgryte IS.

– Kim har den inställning, erfarenhet och kunskap som behövs för att ta vår klubb till nästa nivå och vi är mycket glada att ha honom i vår förening säger Ulf Lindblad ansvarig för Herrsektionen inom Staffanstorp United i ett pressmeddelande.

Som spelande tränare har Kim rönt framgångar med GIF Nike som han vann div 4 med och sin moderklubb Hörby FF där han tog klubben från div 6 till div 3. Han var även spelande huvudtränare i IF Lödde under sin första säsong i föreningen.

Andra klubbar som Kim spelat för är Sjöbo IF, Höörs IS och BW90.

– Jag ser med stor glädje fram emot att jobba med Staffanstorp United. Det är en välorganiserad klubb med fantastiska faciliteter, stor ungdomsverksamhet och en vision som passar mig perfekt. Det ska verkligen bli kul att ta del av denna resa” säger Kim.

Bild: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close