skanesport_desktop-panorama-1

FotbollMalmö City FCNyheter

Rossi ny tränare för Malmö City FC

Nu är det klart vem som blir ny tränare för Malmö City. Det blir rutinerade och välkända Georg Rossi Eterovic som tar över klubben de närmsta två åren.
– Vi är glada och nöjda med att vi bundit upp Rossi till Malmö City FC säger klubben på sin hemsida.

Rossi är en tränare med mycket erfarenhet och kunskap inom fotbollen och han har en vinnarskalle. Född och uppvuxen i Malmö och det var i Kulladals FF det startade. Därefter kom han till IFK Malmö vilket ledde honom som 19-åring vidare till Landskrona BoIS. Innan tränarkarriären tog vid blev det ett par proffsår i Malaysia.

Som tränare har Rossi representerat Asmundtorp, Croatia, Bunkeflo, Nike, Vellinge, Landskrona BoIS. I BoIS tog han 2012 Tipselitlaget till serieseger och efter det assisterade Rossi dåvarande huvudtränare Jörgen Pettersson i A-laget i Landskrona Bois. Har sedan varit i Gif Nike, Lunds BK och Lödde IF och nu senast i Kulladals FF.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close