HandbollLUGINyheter

Lundaspelen 2020 ställs in pga smittskyddsläget

LUGI Handbolls styrelse har omprövat sitt beslutat att genomföra årets upplaga av Lundaspelen och väljer nu att ställa in årets upplaga av Lundaspelen, världens största ungdomsturnering i handboll.

– Vi har känt oss väldigt trygga med säkerhetsåtgärderna runt match och vistelserna för våra gäster, men så som smittskyddsläget har utvecklats under de gångna veckorna ser vi ingen annan utväg än att ställa in årets upplaga av Lundaspelen säger ordförande Patrik Romberg.

– Jag vill tacka vår interna arbetsgrupp som helhjärtat har förberett årets turnering och våra samarbetspartner inom kommunen och i närområdet som har stöttat oss längs vägen. Vi som förening är fast besluten att komma tillbaka nästa år med ett ännu vassare arrangemang avslutar Romberg.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close