BildspecialFotbollLunds BKNyheter

Bildspecial: Lunds BK – IFK Värnamo

Match i Ettan Södra spelades idag på Lunds BKs hemmaplan som tog emot serieledande laget IFK Värnamo. För dagen var hemmalaget klädda i rosa matchställ för att stödja cancerfonden. Matchen avgjordes i de sista spelminuterna efter mål av Gustav Hillstedt.

Resultat: 3-1 (0-1)

Mål av: Gustav Edén, Jesper Strid och Gustav Hillstedt.

Tränare Stefan Jansson i LBK:
-Stolt över grabbarna idag och vi hade bara bestämt oss för att vinna. Mentalt starka även om vi var lite illa ut ett tag i andra halvlek men Värnamo är också överlägsen serieledare så vi mötte ett väldigt bra lag. Vi tar med oss denna vinst i slutkampen av serien. Extra plus till Gustav Hillstedt samt till hela laget .

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close