FotbollNosaby IFNyheter

Besnik Llazani ny huvudtränare i Nosaby IF

Nosaby IF gjorde sin bästa säsong i klubbens historia men trots det valde tränaren Stefan Liljegren att inte förlänga sitt kontrakt. Nu är det klart vem som tar över, det blir assisterande tränare Besnik Llazani som tar steget upp.
– Vi är mycket glada att Besnik fortsätter.

Önskemålet från spelartruppen var att Besnik Llazani skulle flyttas upp och ta över huvudansvaret i Nosaby efter Stefan Liljegren.
– Huvudtränarspåret var rätt enkelt, säger Stefan Öster i Nosabys sportgrupp till Kristianstadsbladet.

Det är nu också klart att 18-årige stortalangen Olle Kjellman-Olblad stannar i Nosaby IF efter en mycket bra säsong. Det har funnits stort intresse från bl.a Halmstad BK och diverse superettanklubbar.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close