IshockeyMalmö RedhawksNyheter

Patrik Hersley klar för Malmö Redhawks

Malmö Redhawks förstärker laget med Patrik Hersley. Han har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över resterande del av den innevarande säsongen och han kommer att bära tröja nummer 6.
– Det ska bli jättekul att spela här igen och perfekt att inleda med ett derby.

Efter att ha tränat med laget sedan tidigt i höstas är Patrik Hersley, 34, nu klar för spel i Redhawks.

– I Patrik får vi in en spelare som har ett skott som ingen annan i ligan kan mäta sig med. På så sätt kommer han att bli en offensiv kraft för oss, inte minst i powerplay. Han har dessutom stor rutin från spel på hög nivå och han kommer kunna bidra med mycket för oss säger Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande.

– Den ekonomiska överenskommelse som vi nått med Patrik är också väldigt fördelaktig för oss, vilket möjliggör att han nu blir en Redhawksspelare.

De sju senaste säsongerna har Patrik Hersley spelat sin ishockey i ryska KHL, senast i Spartak Moskva. Vid ett flertal tillfällen har han också represterat Tre Kronor, något han också gjorde under OS-turneringen i Pyeongchang våren 2018.

– Det ska bli jättekul att spela här igen, det är något som växt fram under tiden som jag tränat med laget och jag ser verkligen fram emot det här. Ledarna och mina lagkamrater vet vad de får av mig och det känns bra att jag redan känner killarna. Det blir dessutom perfekt att inleda med ett derby, säger Patrik Hersley.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close