skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterStaffanstorp United FC

Niklas Olsson återvänder till Staffanstorp United

Staffanstorps United har något spännande på gång. Först blev Kim Johansson klar som huvudtränare och nu återkommer Niklas Olsson till klubben efter 5 år med spel i Nike och spelande assisterande i Åkarps IF.
– Han är en vinnarskalle och vet vad som krävs för att ligga i toppen av en serie säger Kim Johansson.

Har Staffanstorps United något roligt på gång?
– Det hoppas jag verkligen. Klubben har en tydlig vision att man vill uppåt inom snar framtid så förhoppningen är att jag och Kim ska kunna få ihop ett slagkraftigt lag kommande säsong.

Har du någon koppling till föreningen/staben sedan tidigare?
– Var i klubben under fyra säsonger när det var Staffanstorps GIF med serieseger i div 4 2011 som höjdpunkt. Finns en del personer kvar i och runt laget som var med under den sejouren så det känns tryggt. Kim känner jag sedan tiden tillsammans i Gif Nike när han var spelande tränare och vi tillsammans vann div 4.

Vad är dina förväntningar/förhoppningar på kommande säsong?
– Som jag sa för nästan exakt ett år sedan när vi hade kontakt så är målet och inställningen alltid att vinna. Förhoppningarna är att vi ska få ihop ett bra spelande och vinnande lag som till att börja med hamnar på en bättre placering kommande säsong. 

Är där nyförvärv på gång in?
– Vet att där redan nu finns många bra spelare i truppen men man behöver alltid förstärka. Har en del på gång som förhoppningsvis blir klart inom kort.

Tränare Kim Johansson säger så här om hans nya kollega:
– Niklas är en kompetent ledare och en väldigt duktig fotbollsspelare. Vi får ”två personer i en” vilket är väldigt positivt. Han är en vinnarskalle och vet vad som krävs för att ligga i toppen av en serie. Ser väldigt mycket fram emot samarbetet med honom.

Bild: Lola Nilsson och Ulf Lindblad

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close