skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterSjöbo IF

Hallå där….skyttedrottningen Maja Anderson i Sjöbo IF

Hallå där….skyttedrottningen Maja Anderson som efter spelat i KDFF återvände till Sjöbo IF under säsongen.

Hur tycker du att din säsong har varit?
Har inte spelat i samma lag hela året utan jag bytte i september från KDFF. Men om jag ska börja i Kristianstad så startade året med uppskjutna matcher pga Covid-19. Vi fick inte starta serien förrän början av augusti och fick då en tuff start borta mot Kopparberg/Göteborg. Spelade bara några få matcher innan jag flyttade till Sjöbo IF. Väl där har det gått väldigt bra. 

Fotbollssäsongen 2020, vad kommer du att minnas av detta året?
– Den har varit speciell. Väldig få fotbollsmatcher mot vad det brukar vara. Kommer att ta med mig allt roligt som hänt under året, vunna matcher och all glädje på planen. Men också allt nytt jag lärt mig. Nu ska jag jobba vidare till nästa säsong för att kunna bli bättre. Den stora besvikelsen var att vi inte tog steget upp i division 1 med Sjöbo. Blir nya tag nästa år och jag är övertygad att vi har goda chanser att nå dit då.

Hur ser du på din egen framtid?
– Vill såklart utvecklas och växa inom fotbollen. Kunna spela på en bra nivå och med bra lagkamrater. Elitnivån är inget jag satsar på just nu för jag trivs väldigt bra i det laget jag tillhör idag.

Just nu är all träning inställd pga Corona.
– Det är såklart jättetråkigt att inte få träna fotboll men det är också förståeligt. Men för att hålla igång kör jag gym kombinerat med löpning.

Foto: Lola Nilsson


Maja Andersson Sjöbo IF

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close