skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterVittsjö GIK

Stefan Ekstrand lämnar Vittsjö GIK

För två år sedan skrev Vittsjö GIK Hässleholm kontrakt med Stefan Ekstrand. Nu väljer han att sluta som tränare för klubben.

Under hösten har hans beslut vuxit fram och han har valt att inte förlänga sitt kontrakt med Vittsjö GIK inför nästa säsong.

– Jag har haft två fantastiska år men arbetsbelastningen är orimlig. Det har tagit på hälsan, säger 50-årige Ekstrand som förde Vittsjö till en historisk medalj 2019 och utsågs till Årets tränare tillsammans med parhästen Thomas Mårtensson till NSK

– Vi tycker att det är mycket tråkigt att Stefan väljer att lämna oss men vi önskar självklart honom ett stort lycka till och gratulerar den klubb som får nöjet av att samarbeta med honom i framtiden säger klubben till sin hemsida

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close