FotbollLB07Nyheter

Adam mot Hugo i målvaktskamp hos LB07 kommande säsong

Målvaktskampen för kommande säsong i LB07 kommer att utkämpas av Adam Gundersen och Hugo Andersson.

Anton Reuterskiöld har skrivit på ett avtal på 1+2 år. Han återkom till LB07 i år efter att ha varit i andra klubbar de senaste säsongerna.

– Jag blir glad att Anton väljer att stanna hos oss trots andra alternativ. Ett moget beslut där han inser att speltid är avgörande för att kunna ta nästa steg och komma ikapp året han missade 2019. Antons teknik tillsammans med hans speed blir viktiga för oss nästa år säger Sebastian Jonsson till klubbens hemsida.

Egna produkten Hugo Andersson har skrivit på ett 1-års avtal.

– Hugo är mer eller mindre uppväxt på Brovallen och det är viktigt för oss att han stannar. Han är ambitiös och träningsvillig vilket gör att konkurrensen blir tuff om platsen i målet säger sportchef Jonsson om förlängningen.

Foto: LB07

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close