IshockeyMalmö RedhawksNyheter

Redhawkstalang skriver A-kontrakt

Redhawks backtalang Anton Olsson har skrivit på A-lagskontrakt. Han har passerat 100 spelade SHL-minuter och nu också ett kontrakt som sträcker sig över denna och nästa säsong.
– En milstolpe att få skriva sitt första A-lagskontrakt..

I samband med hemmamatchen mot Färjestad för några veckor sedan passerade Anton Olsson 100 spelade minuter i SHL. Nu har 17-åringen kritat på ett tvåårskontrakt med Redhawks.

– Det är jättekul och en milstolpe jag siktat på sedan jag kom till klubben för fyra år sedan. Lär mig saker varje dag och tar stor lärdom av varje match jag är med och spelar. Min målbild nu är att ta en ordinarie backplats här men självklart drömmer jag även om NHL, säger Anton i ett pressmeddelande.

– Anton är en stor talang och ännu en som tar klivet upp via våra ungdoms- och juniorlag. Han spelar väldigt moget för sin ålder och är skicklig både offensivt som defensivt. Vi tror väldigt mycket på Anton och ser fram emot att följa hans fortsatta utveckling hos oss. Hoppas få ha honom i våra färger fram till dess att det väntar större äventyr, troligtvis på andra sidan Atlanten säger Patrik Sylvegård.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close