Ariana FCFotbollNyheter

Talangen Walid Ali klar för Ariana FC

Ariana FC fortsätter att presentera spelare. Från BK Olympic hämtar man 19-årige försvarstalangen Walid Ali.
– Jag gillade utvecklingsplanen som Omid och Samer la upp för mig.

Walid Ali började i MFF:s ungdomsverksamhet och sedan 2011 har han spelat för BK Olympic.Förra säsongen 2019 flyttades han upp till Olympics A-lag.

–  Jag gillade utvecklingsplanen som Omid och Samer la upp för mig. Efter att ha fått ta del av deras planer och projekt ville jag såklart vara en del av det. Ser verkligen fram emot att börja spela för klubben säger han till klubbens hemsida.

– Det är alltid kul att kunna locka unga och duktiga talanger som kan bidra under en längre period. Jag har följt Walid sedan han började spela A-lagsfotboll och är mycket imponerad. Han har en fin vänsterfot och jag hoppas att han kan nå sin fulla potential hos oss säger Omid Hushmand.

Foto: FC Ariana

Relaterade artiklar

Back to top button
Close