skanesport_desktop-panorama-1

FotbollMalmö City FCNyheter

Rossi och ”Pålle” återförenas i Malmö City FC

Ett gammalt radarpar återförenas i Malmö City FC. Patrik ”Pålle” Påhlsson kommer att följa med Georg Rossi Eterovic från Kulladals FF och då bli assisterande tränare för herrlaget.
– Pålle som är en härlig och inspirerande person med ett stort engagemang samt att han är en riktig föreningsmänniska gör att vi kan jobba vidare på den väg vi har stakat ut.

– Vi är glada och nöjda att ”Pålle” ville komma till oss och att vi nu har tränarstaben klar gör att vi kan se fram emot säsongen 2021 med stor tillförsikt och stora möjligheter att kunna ta de steg som krävs av alla i föreningen för att kunna ta nya mål på vår resa säger klubben till sin hemsida.

– Det kändes rätt direkt när jag satte mig ner och pratade med klubben, det känns att dom har något bra på gång där både styrelse och klubben jobbar åt samma håll och har samma målsättningar, intrycket var att det finns ordning och reda i klubben med en bra ambitioner och då ville jag vara med och påverka detta med mina kunskaper säger ”Pålle”.

Foto: Malmö City

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close