Ariana FCFotbollNyheter

Edriss Hushmand återvänder till Ariana FC: “Borta bra men hemma bäst”

Ariana FC fortsätter att signera spelare så pennan glöder. Det blir comeback för 21-årige yttern Edriss Hushmand. Han kommer om ansluter till Ariana FC efter två säsonger i division-2 med IFK Malmö och BK Olympic.
– Borta bra men hemma bäst

– En fantastisk värvning. Ännu en ung och spännande spelare som vi knyter till oss. Han är tillbaka och han är hemma nu för att stanna. Skulle påstå att Edriss med sin teknik och låga tyngdpunkt är en av de farligaste spelarna en mot en, och med en enorm potential att utvecklas ännu mer under våra duktiga tränare säger sportchefen Omid Hushmand till klubbens hemsida.

– Trots min unga ålder har jag flera års erfarenhet av spel i division 2, men nu kommer jag hem för att landa och hitta tryggheten. Valet var mycket enkelt då Ariana är ett storsatsande lag som vill upp i seriesystemet med en bra tränare och den resan vill man vara en del av. Borta bra men hemma bäst!

Foto: Ariana FC

 

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close