skanesport_desktop-panorama-1

HK Malmö

Charles Hugoson till HK Malmö

Charles Hugoson, 25 år från IF Hallby är klar för HK Malmö från och med den 1 juni 2021. Avtalet är på 2+1 år. Charles är vänsterhänt högersexa och har varit en notorisk målskytt och profil i Hallby under lagets lyckade sejour i Handbollsligan.

– Vi har haft ögonen på Charles en tid och vi är glada att vi nu lyckats knyta honom till oss säger HK Malmös ordförande Jörgen Rasmusson i ett pressmeddelande. Det är bra att vi redan nu kan säkra en så kompetent spelare i vårt lagbygge med målet att fortsatt ha två bra spelare på varje position inför kommande säsong.

– Jag är väldigt glad att få komma till en så etablerad klubb som Malmö säger Charles Hugoson. För mig är detta ett naturligt steg i min karriär och en häftig utmaning både privat och handbollsmässigt.

Även HK Malmös tränare Strian Tönnesen är nöjd.
– Charles är en skicklig spelare med speed och målsinne. Han passar mycket bra in i vårt spel och är bra både från sin specialposition på högerkanten och i kontringsspelet och dessutom är han van vid att bli inväxlad i banan och utgör ett hot även där menar Stian.

– Jag har hört mycket positivt om HK Malmö från andra spelare och att Stian är en bra tränare. Det är bara att se på den mängd spelare som blivit utlandsproffs efter att ha varit i Malmö, säger Charles Hugosson.

– Det känns befriande att kunna släppa en positiv nyhet i dessa Coronatider. När Hampus Olsson lämnade för spel i Bundesliga mitt under säsongen behövde vi redan nu agera utifrån den möjlighet som försäljningen av Hampus skapade avrundar Jörgen Rasmusson.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close