FotbollNyheterTorns IF

”Kalle” Ringhov fortsätter i Torns IF P19

För knappt två veckor sedan blev det klart att ”Kalle” Ringhov lämnar som tränare för Torns IF:s herrlag efter årets säsong. Nu är det klart att han fortsätter i klubben och ansluter till tränarstaben för P19 inför säsongen 2021.
– Mitt uppdrag i P19 blir att bidra med erfarenhet till de unga ambitiösa tränarna som är där, men också ha inriktning på att förbereda unga spelare på vad som krävs för att spela seniorfotboll.

– ”Kalle” har tränat vårt A-lag de senaste 11 säsongerna och tagit laget från division 4 till division 1. Nu har vi alltså hittat en lösning som behåller Kalles kunnande inom föreningen säger klubben på sin hemsida.

– Under de senaste veckorna har vi diskuterat mitt fortsatta arbete i Torns IF. När idén om P19 kom upp så tyckte jag det var mycket intressant och när jag funderat klart på vad jag ska göra så var det inte mycket mer att fundera på säger Ringhov.

– Torns IF har ju de senaste åren fått ordentlig fart på ungdomslagen och det visar man genom fortsatt satsning att man tänker förbättra ytterligare. Ser väldigt mycket fram emot detta uppdrag avslutar Kalle Ringhov.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close