Nyheter

Redhawks lånar ut till AIK

Redhawksbacken Malte Setkov lämnar tillfälligt Malmö.
Den drygt två meter långe dansken kommer den närmsta tiden att representera AIK i Allsvenskan.

Redhawks skriver själva om utlåningen:
”I lördags var Malte Setkov tillbaka i Redhawks laguppställning efter att ha varit utanför matchtruppen i de tre senaste matcherna. Nu blir det spel på annat håll för den 21-årige backen, som lånas ut till AIK i HockeyAllsvenskan.”

Den 21-årige backen ansluter till Stockholmsklubben omgående och kommer att representera AIK fram till årsskiftet.
– Konkurrensen är stor på backsidan och som läget är just nu är detta det bästa för Maltes fortsatta utveckling. Han behöver spela hockey och det kommer han att få göra i AIK, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close