FotbollNyheter

Hallå där…Mirsad ”Mirre” Murina i Svensköps IF

Hallå där…Mirsad ”Mirre” Murina som blir ny assisterande tränare i Svensköps IF och därmed kommer ingå i ledarstaben tillsammans med spelande tränaren Mirsad Dacic.

Berätta om dig själv?
– Har tidigare spelat i Höörs IS, Hörby FF och Maglasäte IF. I Hörby FF var jag bara en säsong. Där knöt jag kontakten med Mirsad. Han är en duktig spelare och en väldigt trevlig person så jag hade inga problem att tacka ja när han frågade mig om denna rollen. Tyckte det lät spännande och samtidigt känner jag mig inte är klar på planen utan har mer att ge. Att få möjligheten att samarbeta med Mirsad skall bli fantastiskt då vi har samma ”tänk” när det gäller fotboll.

Tränare Mirsad Dacic, vad säger du om Mirre:
– Det känns härligt att Mirsad ansluter till föreningen. Känner honom sedan tidigare då vi har spelat tillsammans i Hörby FF. Är mycket positiv till vårt kommande samarbete då vi tänker fotboll likadant. Han är en härlig fotbollsspelare och kommer att hjälpa oss mycket med sin erfarenhet och sin drivkraft.

Foto: Lola Nilsson

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close