Nyheter

Jakob Nygren – the never ending YIF-story

Efter en halv evighet i Ystads IF och med rollen i skymundan av Kim Andersson kanske Jakob Nygrens tid i klubben närmade sig sitt slut?
Icke.
Under torsdagen offentliggjordes det att högernian skrivit på ett nytt fyraårskontrakt.

YIF skriver på sin hemsida:
Redan säsongen 2009/2010, 17 år gammal, gjorde Nygren sina första matcher i herrlaget. Nu är han en tongivande spelare i herrlaget och en av de spelare som gjort flest poäng den här säsongen.

Jakob Nygren:
– Det nya kontraktet med YIF innebär att jag kommande säsong gör min 10:e i A-laget vilket för mig är väldigt stort. Klubben ligger mig väldigt varmt om hjärtat och att nu ha klart med ytterligare fyra år gör att drömmen om att få uppleva ett SM-guld med YIF lever vidare. Till laget kommer jag fortsätta att bidra med min passion, glädje och kampanda för att nå dit. Till sist hoppas vi på att snart få återse publiken i arenan, stödet på läktaren är saknad.

Oscar Carlén, huvudtränare:
– Jag är oerhört glad över att vi kunnat teckna ett långtidskontrakt med Jakob Nygren. Jakob bildar tillsammans med Kim ett av ligans absolut bästa par på högernio. Hans karaktär och spelstil passar väl in i sättet vi vill spela handboll och bygga ett lag på. Jakob har med sitt YIF-hjärta och uppoffrande spelstil alla möjligheter att bli en kulturbärare i klubben.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close