Nyheter

Åhus Beach satsar vidare – ”Att ge upp finns inte i vårt DNA”

Företag går under och föreningar pausar.
För privata-ägda Åhus Beach har 2020 inneburit ett allvarligt existentiellt hot, men nu står det klart att det så oerhört populära eventet lever vidare.
och satsar vidare.

Mats G Jönsson, grundare och VD, har sett hur livsverket plågats av att ställas in på grund av Coronan.
– Vi bestämde oss för två prioriteringar när pandemin vände upp och ner på tillvaron – överlev 2020 och skapa möjligheter att starta upp 2021. Snart är 2020 historia och vi är nu igång med att hitta lösningar och planera olika scenarier för att 2021 återigen skapa en folkfest på världens finaste evenemangsplats.
Jönsson utvecklar:
– Att ge upp finns inte i vårt DNA. Så tillsammans med dig och med vårt entreprenörskap, vår passion för det vi gör, vår handlingskraft och vårt mod tänker vi alltså försöka genomföra ett nytt härligt evenemang 2021. Vi har sett den underbara glädjen Åhus Beach ger alla föreningar, familjer, publik, alla barn och ungdomar. All den aktivitet och rörelse den medför, som vi vet är så viktig för oss alla.

Inför Åhus Beach 2021 följer företaget dagligen utvecklingen av pandemin och besked om nya vacciner och har löpande dialog med myndigheter, politiker och olika arrangörer, som Falsterbo Horse Show, Båstad Tennisen och så vidare.
– Vi ger oss inte! Åhus Beach behövs nu mer än någonsin!

Datum för våra evenemang 2021 är:
* Åhus Beach Fotboll startar måndagen den 5 juli och avslutas lördagen den 10 juli.

* Åhus Beachhandboll Festival startar torsdagen den 15 juli och avslutas lördagen den 24 juli.

* Speldagar för respektive klass samt tävlingsinformation om förtursanmälan för 2021.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close