IshockeyMalmö RedhawksNyheter

Tomas Kollar ny assisterande tränare i Redhawks

Redhawks förstärker i ledarstaben. Tomas Kollar är klar som ny assisterande tränare, där han under matcherna kommer att ansvara för coachning av forwards.
– Vi försöker maximera och göra allt vi kan för att få in ytterligare energi i laget, säger Patrik Sylvegård.

Redhawks gör en förändring i ledarstaben. Tomas Kollar blir ny assisterande tränare och tar plats i båset under matcherna, med ansvar för forwards.

Sedan tidigare har Jesper Mattsson intagit en roll där han under matcherna får en större överblick från läktar håll och på så sätt assisterar sina tränarkollegor i matchcoachningen. En roll Jesper kommer ha även i fortsättningen samtidigt han fortsätter som istränare.

– Vi försöker maximera och göra allt vi kan för att få in ytterligare energi i laget. Tomas har sett alla våra matcher och har full koll på vårt spelsystem. Han kommer att bli en tillgång för oss med sin kompetens och sin stora vinnarskalle, säger Malmö Redhawks sportchef Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande.

Tomas Kollar har funnits i Redhawks organisation sedan 2011, där han som spelare bland annat var lagkapten under två säsonger. Därefter har han varit tränare för Redhawks juniorlag samt sportchef för klubbens elitjuniorer och damlag.

– Jag ser fram emot den här utmaningen. Under säsongen har jag haft en nära kontakt med tränarna och även följt lagets framfart med viss distans. Tillsammans ska vi se till att vända på det här och jag brinner för att inleda den här resan redan i dag säger Tomas Kollar.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close