FotbollNyheter

Julsnack med Eremal Zejnullahu i Åkarps IF

Dagens julsnack gör Skånesport med Eremal Zejnullahu, tränare i Åkarps IF.

Först och främst. Hur mår du just nu?

– Jag mår superbra, speciellt efter seriesegern!

Vad var ditt drömjobb som barn/ungdom?

– Fotbollsproffs. Utöver det så ville jag bli advokat. 

Summera med fyra meningar 2020?

– 2020 var minst sagt det mest händelserika året för min del. Det har varit både många positiva delar samt negativa där det positiva har övervägt stort. Det började positivt när jag blev tränare för Åkarps IF och därefter kom det negativa när Corona tog över världen. I höstas stod vi som seriesegrare med Åkarp och avslutar året med att få reda på att jag ska bli pappa.

Hur har du trivts i Åkarps IF?

– Jag trivs otroligt bra i Åkarp. En familjeförening med många fina människor runt omkring som bryr sig om klubben. 

Hur ser du på 2021?

– 2021 blir ett spännande år både privat och med fotbollen. Ett utmanande år med ett nytt tillskott i familjen samtidigt som Åkarps IF ska ta div 3 med storm.

Vem är den bästa tränaren eller favoritspelare du haft eller spelat med? 

– Bästa tränaren jag haft är Ulf Jansson. Han var den som trodde på mig mest i ung ålder och gjorde mig till en färdig seniorspelare. Bästa spelaren jag spelat med är Salif Camara Jönsson. En fantastisk spelare som kunde göra mål från alla vinklar. Var även en underbar person utanför som hjälpte de unga att komma in i gruppen. 

Hur ser din jul och tillhörande ledighet ut?

– Det blir väl en lugn ledighet och ett lugnt firande med de närmsta.

Vad är din favorit på julbordet, motivera?

– Hemmagjorda köttbullar och rödbetssallad. Finns ingen annan motivering än att det är en god kombo på julbordet.

Vad önskar du dig i julklapp?

– En drömvärvning av vår sportchef Simon Forsen.


Avslutningsvis, berätta något vi inte vet om dig? 

– Jag är bra på att imitera folk!

Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close