FC RosengårdFotbollNyheter

Levenstad lämnar FC Rosengård

32-åriga Malin Levenstad väljer att avsluta sin spelarkarriär. Hon kommer nu att assistera Andrée Jeglertz i Linköpings FC kommande säsong.

-Efter 20 år i klubben är det nu dags för mig att säga ett känslomässigt men varmt tack för mig. Det är med en enorm stolthet jag lämnar för att testa mina vingar i annan miljö. En del av mitt hjärta kommer för alltid tillhöra denna klubb och jag tackar ödmjukast för allt jag fått uppleva tillsammans med fantastiska människor och fans genom åren säger Malin Levenstad till klubbens hemsida.

– Det är såklart väldigt tråkigt att tappa en spelare och ledare som Malin Levenstad. Hon har varit i klubben i så många år, i olika roller. Ibland kan det vara bra att skiljas åt en tid, för att växa på egen hand säger Therese Sjögran.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close