skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterVittsjö GIK

Briana Campos till Vittsjö

Vittsjös första nyförvärv är nu officiellt. 26-årige Mexicanska landslagsbacken Briana Campos ansluter från Umeå IK.
– Jag vill vinna medaljer, spela i Champions League och jag tror att det är möjligt att göra med ett lag som Vittsjö.

Briana startade sin fotbollskarriär i Colorado Rush, innan hon hamnade i Åland United 2016. Senaste säsongen värvades hon till nykomlingarna Umeå IK där hon beskrivs som en spelskicklig och laglojal spelare med hög arbetsmoral.

– Jag vill vinna medaljer, spela i Champions League och jag tror att det är möjligt att göra med ett lag som Vittsjö. Det är en etablerad klubb som bara kommer att bli bättre och bättre. Alla jag har pratat med beskriver klubben som en familj med några av de mest lojala fansen i serien. Jag vill vara en del av det och göra ett stort intryck på klubben och deras fans säger hon till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close