skanesport_desktop-panorama-1

FC RosengårdFotbollNyheter

Finska stjärnan Ria Öling till FC Rosengård

FC Rosengård fortsätter att kvalitetsvärva inför 2021. Det missade guldet skall hem till Malmö igen. Nästa spelare att hämtas in är Växjös finska stjärna Ria Öling.
– Att få spela i Rosengård är bra nästa steg i min karriär och i min utveckling

– Ria är en spelare vi följt under en lång tid, redan när hon spelade i Bröndby. Jag tycker hon varit Växjös bästa spelare under 2020 och det är helt rätt för Ria att ansluta till oss nu. Hennes sätt att driva boll kommer stöka till det för många motståndare säger sportchef Therese Sjögran i ett pressmeddelande.

– Rosengård är en framgångsrik klubb och jag ser fram emot att få vara del av laget och träffa alla. Att få spela i Rosengård är bra nästa steg i min karriär och i min utveckling. Jag tror att jag kan hjälpa laget med mina bästa egenskaper avslutar Ria Öling.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close