IshockeyMalmö RedhawksNyheter

Kanadensisk OS-center till Redhawks

Redhawks förstärker laget ytterligare. Den 28-åriga kanadensiske OS-centern Quinton Howden som har spelat i KHL under de tre senaste säsongerna skall hjälpa laget säsongen ut.
– Jag ser verkligen fram emot att komma och bli en del av det här laget säger Howden.

Den kanadensiske centern Quinton Howden förstärker Redhawks. Han kommer närmast från tre säsongers spel i ryska KHL.

– I Quinton får vi en stor och stark center. Vi har fått jättefina referenser på honom och han kommer att bli en bärande spelare hos oss. När Fredrik Händemark nu lämnar för spel i San José får vi in en riktigt bra ersättare säger Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande.

Våren 2018 hade han äran att dra på sig den kanadensiska landslagströjan under de Olympiska Spelen i Sydkorea, där hann vann ett brons.

– Jag ser verkligen fram emot att komma och bli en del av det här laget. Jag vet inte jättemycket om klubben sedan tidigare, men jag har fått en bra bild när jag pratat med svenska kompisar, som bara haft bra saker att säga om både staden och organisationen. Det var också kul att se grabbarna vinna derbyt i går och att de radat upp segrar senaste veckan, säger Quinton Howden själv.

– Jag ser mig själv som en tvåvägsforward som gör jobbet både offensivt och defensivt. Min storlek och min skridskoåkning är två av mina styrkor. Mest av allt vill jag bara bidra till att vi vinner matcher, fortsätter Howden.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close