skanesport_desktop-panorama-1

HandbollLUGINyheter

Julsnack med Marc Uhd i LUGI

Dagens danska julsnack gör Skånesport med Marc Uhd, tränare i LUGI.

Först och främst. Hur mår du just nu?
– Er netop kommet hjem fra et surt to måls tap til Malmö, så lige i momentet er det lidt surt. Udover det er det okay. Vi har haft en god periode med gode resultater og fremgang på spillet.

Vad var ditt drömjobb som barn/ungdom?
– Jeg tror mit drømmejob var at blive speditør. Er uddannet skolelærer, så det er langt fra speditør. Jeg havde aldrig troet jeg kunne leve af at træne håndbold, så jeg føler mig utrolig privilegeret af at kunne leve af min hobby.

Summera med tre meningar 2020?
– Kunstig, lang og anderledes.

Hur trivs du i LUGI?
– Jeg trivedes bra. Mange gode folk i klubben. Spillerne er herlige. Har ikke noget negativt at sige om hverken klubben eller spillerne. Tværtimod.

Hur ser du på 2021?
– Forhåbentligt bliver 2021 bedre end 2020. Jeg frygter dog at vi skal langt ind i 2021, før hverdagen bliver normal som vi kender den. Jeg håber ikke der kommer for alvorlige konsekvenser, når Coronaen har lagt sig (Forhåbentligt lagt sig).

Vem är den bästa tränaren eller favoritspelare du haft eller spelat med?
– Min assistenttræner i Nærbø (Norge), Rune Haugseng har lært mig rigtig meget. Han er utrolig hårdtarbejdende, og det smittede meget af på mig. Udover det så var han god til at sige både når ting var gode, samt når tingene ikke var gode. Det har jeg stor respekt. Rune har lært mig meget.

Hur ser din jul och tillhörande ledighet ut?
– Julen i år bliver lidt komprimeret. Har match den. 21:e hjemme mod Skövde. Vi ledig den 22 – 24:e. Vi tränar igen den 25-26:e. og match den 27:e + 30:e.

Vad är din favorit på julbordet, motivera?
– Jeg er meget, meget petig med mat. Så får altid potatis og köttbullar.

Vad önskar du dig i julklapp?
– Mit eneste ønske er at mine venner og familie har det godt. Hvis jeg mangler noget, så køber jeg det selv, så der bliver næsten aldrig mulighed for at ønske mig noget.

Avslutningsvis, berätta något vi inte vet om dig?
– Jeg er en ekstrem dårlig taber.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close