skanesport_desktop-panorama-1

HandbollLUGINyheter

Emma Navne förlänger med LUGI

LUGIs Emma Navne har bestämt sig för att spela ytterligare två säsonger i den vinröda tröjan. Emma kom från danska TSM Ringsted inför förra säsongen och har sedan dess motsvarat de förväntningar som fanns på henne.
– Emma är den spelare vi byggt vårt spel runt så det är såklart jätteroligt att hon vill fortsätta hos oss i LUGI säger sportchef Kenneth Andersson.

Utvecklingen går stadigt uppåt på alla plan och Emma har varit navet såväl i LUGIs anfalls- som försvarsspel under säsongen. Hon fick också under förra säsongen mottaga ”Stenmo” priset som tilldelas en spelare som tar ett stort socialt ansvar och även bidrar till laget utanför planen.

– Hon utvecklas hela tiden och tar även ett stort ansvar för hela laget, även utanför banan. Vår tanke och vision har hela tiden varit att förlänga med Emma och fortsätta bygga mycket runt henne. Hon är verkligen en förebild för våra ungdomar och en spelare som alltid går i första ledet med sina höga ambitioner, sin inställning, träningsvilja och viljan att vinna säger Kenneth Andersson i ett pressmeddelande.

– Jag är superglad att det är klart att jag ska vara i Lund de kommande två åren. Trivs verkligen bra i här med både klubben och mina lagkamrater. Är mycket glad för rollen jag fått i laget och har utvecklat mig både som spelare och som person och jag glädjer mig att kunna vara här och utvecklas ännu mer.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close