skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterVittsjö GIK

Duo förlänger med Vittsjö

Kajsa Lind och Paulina Nyström kommer båda fortsätta spela för Vittsjö i Allsvenskan kommande säsong. Kajsa Lind har skrivit på för ytterligare ett år och Paulina Nyström skriver ett tvåårsavtal med klubben.

Paulina blev utsedd till en av svensk fotbolls största talanger inför säsongen 2020. Nu förlänger hon sitt kontrakt med Vittsjö i ytterligare två år.
– Vi är glada att Paulina väljer att förlänga med oss och vill fortsätta att utvecklas tillsammans med laget säger Magnus Sångberg till klubbens hemsida.

– Jag ser potential i laget som både har rutin och spetskvaliteter. Jag bedömer att det är en miljö där jag kan fortsätta min utveckling och ta nästa steg i min fotbollskarriär. Dessutom är fotbollskulturen i Vittsjö svårslagen och supportrarna fantastiska säger Paulina till klubbens hemsida.

– Under förra säsongen spelade Kajsa 12 matcher för oss och bidrog med många både defensiva och offensiva kvaliteter som förde oss som lag framåt. Även utanför planen är Kajsa en stor tillgång i vårt lag med sin positiva attityd och vilja att träna och utvecklas säger Sångberg.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close