FotbollNyheterTorns IF

Alexander Ekström lämnar Torns IF

Alexander Ekström lämnar Torns IF tränarstab efter endast en säsong.
– Nästa år kommer jag ta ett sabbatsår från fotbollen eftersom tiden inte räcker till för familj, jobb 100% och att vara tränare i Ettan.

Alexander Ekström anslöt inför säsongen 2020 till Torns IF från Staffanstorp United FC.
– Jag har haft ett mycket bra år i Torn. Vi i staben har haft ett utmärkt samarbete. Och mellan mig, Kalle och Robin har det fungerat utmärkt. Vi har haft tydliga arbetsområden vilket har gjort det tydligt mellan oss och gentemot spelarna säger Alexander till klubbens hemsida.

– Jag har ansvarat över försvarsspelet, både i träning och att lägga upp en matchplan i hur vi vill bedriva försvarsspel, vilket har varit intressant och lärorikt. Mycket tid har gått åt till analys av motståndarna och då framför allt hur vi skulle ta oss an dem rent försvarsmässigt.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close