HandbollNyheterYstads IF

Två nya år i Ystads IF för Niklas Kraft

Med sin rutin från fem svenska elitföreningar kom Niklas Kraft till Ystads IF inför den här säsongen. Han har bidragit med ett stabilt målvaktspel i YIF-tröjan, så stabilt att han kom med i bruttotruppen i det handbollslandslag som nu skall försvara Sveriges färger i Egypten under januari. Niklas har imponerat till den grad att klubben nu skriver ett nytt kontrakt med honom.

– Niklas är en erfaren målvakt som ger trygghet och stabilitet till vår defensiv. Lägg därtill hans förmåga att vara bäst när det gäller så förstår man varför han varit landslagsaktuell under hösten. Samarbete med försvaret har blivit stadigt bättre sedan han kom i somras så jag är jätteglad att vi kan fortsätta den utvecklingen i ytterligare två år säger Oscar Carlen i ett pressmeddelande.

– Jag ser väldigt mycket fram mot att fortsätta i YIF ytterligare två säsonger. Jag tycker att stämningen i klubben är väldigt inspirerande och det ska bli spännande att se vad framtiden har att erbjuda för Ystads IF.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close