FotbollLB07Nyheter

LB07:s tränare på väg till IFK Göteborg

IFK Göteborg är på jakt efter en ny assisterande tränare med ansvar för analys till Roland Nilsson.
Enligt uppgifter till Expressen har Hasse Backes tidigare assisterande tränare i finska landslaget och numera tränaren i LB07, John Wall kontaktats.
– Jag ska väl egentligen inte säga för mycket om det, mer än att det är smickrande att nämnas i de här sammanhangen.

Göteborgarna jobbar just nu med ledarstaben för den kommande säsongen. Bland annat har tränarprofilen Alf Westerberg fått lämna sin tjänst hos de Blåvita. Man söker nu en analysansvarig till ledarstaben som kommer att bli en av de assisterande tränarna och enligt Expressens uppgifter har IFK Göteborg intervjuat LB07:s John Wall.

– Jag ska väl egentligen inte säga för mycket om det, mer än att det är smickrande att nämnas i de här sammanhangen. Jag har stor respekt för Roland Nilsson och Ferran Sibila som är skickliga tränare säger Wall till Expressen.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close