Nyheter

LUGI:s lagkapten till Schweiz i sommar

LUGI:s lagkapten Markus Sjöbrink har varit en viktig pjäs när laget gått över förväntan i Handbollsligan på sistone.
Efter säsongen lämnar han dock klubben för spel i schweiziska klubben Pfadi Winterthur.

Denna tredje säsong i LUGI blir den sista för Markus Sjöbrink.
– Vi har haft en kontinuerlig dialog med Markus om hans framtid och vi är glada över att hans mål om ett proffskontrakt kunde uppfyllas”, säger sportchefen Kenneth Andersson. ”Det ska bli ett roligt äventyr som jag ser fram emot”, kommenterar Markus till LUGI:s hemsida,
– Det har varit en ynnest att vara lagkapten för LUGI. Som lag går vi genom en generationsväxling just nu, där vi börjar se stora framsteg på många spelare. Vi har bevisat att vi kan slå de bästa lagen i serien och utvecklas för varje dag som går. Kan vi bygga vidare på den fina avslutningen av höstsäsongen, så tror jag vi blir farliga framåt våren, fortsätter han.

Sportchef Kenneth Andersson:
– Både på och utanför planen har Markus varit ett föredöme genom sin inställning, attityd och karaktär. Som ett led i det pågående arbetet att förstärka laget inför kommande säsong har vi även börjat med att leta efter en ersättare till Markus.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close