skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Mycket nytt i FC Bellevue

Efter att varit med och tagit upp Ariana FC upp i seriesystemet är Erol Bekir nu klar för en ny klubb
Malmöprofilen har tagit över FC Bellevue.

Föregående säsong tog sig FC Bellevue upp i division fyra, efter kvalspel mot Sjöbo och Laholm. Under tisdagen återstartade laget sina träningar. På bilden syns Erol Bekir tillsammans med Jonas Öberg, senast i FC Rosengård.
Man skulle av bilden att döma kunna tro att de lagt försäsongsträningen på ett kalfjäll i Arktis under vinande isstorm, men det handlade i själva verket om löprundor i Pildammsparken – vilket sannolikt är både kallare och blåsigare.

Erol Bekir är fostrad i Malmö FF, men lämnade tidigt för en spelarkarriär internationellt. Young Boys, Lugano, Reggina, Thun och Mannheim hanns med – innan han varvade ner i LB07 där han även inledde sin tränarkarriär.
Dessutom är han sannolikt fotbollssveriges hårfagraste tränare och han har även Norra jordklotets vassaste frisersaling i form av Hair N’Style i Limhamn. Har nacken växt igen och du känner för att snacka lite 4-2-3-1 vs 4-4-2 vet du vart du ska vända dig.

Ny i FC Bellevue är även Damir Becirovic. den 27-årige mittfältsdynamon var förra säsongen lagkapten i LB07. Där var han med och tog laget från division fyra till division två på tre år.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close