HandbollLUGINyheterYstads IF

Ystads IF lånar ut Jonna Jelbring till LUGI

Under en period med mycket skador och Covid-19 i LUGI har Ystads IF beslutat att ställa upp och hjälpa till. Jonna Jelbring lånas ut till de vinröda under en månad, något som kan förlängas vid ett senare tillfälle.
– Otroligt tacksam att YIF släpper mig under denna märkliga tid och ger mig möjligheten att spela på hög nivå och försöka utmana mig själv till att bli en bättre handbollsspelare.

Eftersom det är speluppehåll i Division 1 Södra så har denna möjlighet dykt upp för Jonna. Som läget är nu är det inte omöjligt att hon debuterar redan på fredag i SHE-matchen mot Önnereds HK.

– För oss var det självklart att hjälpa LUGI i den situation de hamnat i. Eftersom vi ändå inte spelar så ser vi det som en möjlighet för Jonna att kunna hålla igång och på så sätt vara redo när vår serie sätter igång igen. Jag vet också att detta är en dröm Jonna haft att få testa på en högre division och när nu möjligheten dök upp för henne, och vi ändå inte får spela eller träna, så ser vi inget hinder i att hon ska få testa på det säger Michelle Fyhr Seifert.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close