FotbollNyheter

Deval Eminovski till Prespa Birlik

Prespa Birlik har idag gjort klart med efterträdaren till Stefan Hansson. Det är Malmöprofilen Deval Eminovski som blir ny huvudtränare för herrlaget 2021.
–  Jag är född i Prespa, forna Jugoslavien, idag Makedonien. Dessutom är jag medlem sedan många år i klubben och näst intill daglig besökare av vår fina ”klubbstuga”.

Förutom sin aktiva karriär är han diplomerad inom fysiologi (idrottstränare III), UEFA A-licens med över 30 års erfarenhet som tränare. Senaste uppdraget har varit Limhamns FC 2019. Tidigare adresser är bl.a just Prespa Birlik, MABI och Ariana FC. När det gäller förändringarna på fotbollsplanen kommande året säger han till klubbens hemsida.

– Svårt att veta i skrivande stund eftersom jag endast träffat ett fåtal av dem som spelar och känner därför inte till karaktären bakom den fysiska individen vilket gör det svårt att bedöma vad som ska förändras. Mitt motto för fotbollsspelare är ”Från Fiat till Ferrari”! Mitt synsätt är oldtimer, hårt arbete genom förberedelse! För att varje individ ska kunna spela sin bästa fotboll för Teamet, bygger på ”lite bättre varje träning, ger lite bättre varje match”! Förberedelse genom hårt arbete, det är min passning till dem som är spelare för Prespa Birlik.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close