Nyheter

Ytterligare en LUGI-målvakt till proffsklubb

LUGI:s danske målvakt, Simon Sejr, har skrivit på ett treårskontrakt med Bundesligaklubben HBW Balingen-Weilstetten. Simon spelar sitt andra år i LUGI och kommer att ansluta till den sydtyska klubben inför kommande säsong.

– Simon har haft en fantastisk utveckling under sin tid i LUGI och det har uppmärksammats även utomlands. Nu får Simon en välförtjänt chans att gå vidare och mäta sina krafter med de bästa spelarna i världen, kommenterar sportchef Kenneth Andersson.
Klubben skriver på sin hemsida:
Övergången är ytterligare ett bevis för LUGI:s stolta målvaktstradition under de senaste åren. Spelare som Espen Christensen, Torbjörn Bergerud, Josip Cavar och Anton Hagvall har utvecklats starkt under tiden hos LUGI och sedan gått vidare till nationella och internationella karriärer.
– Vi har haft en bra dialog med Simon om hans nästa steg i karriären och har tidigt kunnat börja leta efter en ersättare. Vi hoppas att kunna presentera en efterträdare inom en snar framtid, avslutar Kenneth Andersson.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close