skanesport_desktop-panorama-1

HandbollNyheterYstads IF

Kim Andersson förlänger med Ystads IF

Ystads IF får behålla en av Sveriges mest meriterade spelare. Man förlänger med världsspelaren Kim Andersson i två nya säsonger.
– Jag trivs i Ystads IF och är väldigt glad över att ha förlängt mitt kontrakt två år.

Kim återvände till Ystads IF säsongen 2015/2016 och han väljer nu som 38 år ung fortsätter i den vita YIF-tröjan med det han gillar mest – att lira handboll.

– Kim är en spelare med exceptionella kvalitéer. Det är en av få spelare som kan lösa upp ett helt försvar bara genom att hålla bollen i sin vänsterhand. Det är också en spelare som ställer krav på sin omgivning och bidrar därigenom till utvecklingen av hela laget. Så jag ser fram emot en satsning i Ystads IF med Kim Andersson i laget ytterligare två säsonger säger Oscar Carlen i ett pressmeddelande.

– Jag trivs i Ystads IF och är väldigt glad över att ha förlängt mitt kontrakt två år. Det känns som vi har något spännande på gång och det funkar väldigt bra med Oscar som ny tränare. Klubben visar också att man har en tydlig målsättning med sina nya värvningar och kontraktsförlängningar såväl som satsningen på Europacupspel. Det ska bli intressant att se hur långt vi kan ta allt! För min egen del så är ålder som man brukar säga, bara en siffra. Jag njuter av att få göra det jag älskar mest och det är ett privilegium att kunna ha handbollen som yrke. Jag vill hålla på så länge som jag kan avslutar Kim.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close