BildspecialFotbollIFK Malmö

Bildspecial: En lördagsträning med IFK Malmö

IFK Malmö hade helgträning med internmatch på stadionområdet.

Per Harrysson, tränare i IFK Malmö.
– Vi hade en internmatch med bra intensitet och lovande intentioner. Ett flertal nya spelare bekantade sig med vår miljö och på det stora hela tycker jag det fungerade riktigt bra. Båda lagen arbetade hårt och det var ett bra ”flow” trots att vi kört hårt i veckan.

Idag hade vi vårt lån från Landskrona BoIS, Viktor Ekblom i spel för första gången. Måste säga att jag tycker att han såg mycket spännande ut. Det märks också att många av fjorårets IFK-spelare skött sin egenträning på bästa sätt. I skrivande stund känner mig nöjd med var vi befinner oss i truppbygget.

Siktar nu in oss på en spännande träningsvecka som avslutas med match mot Malmö FF. Räknar med att komma till spel med två målvakter och 19 utespelare, men det kan såklart ändras beroende på skadesituationen.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto:Lola Nilsson

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close