FotbollKristianstads FCNyheter

Kristianstad FC hämtar hem Karl Holmer från HIF

Karl Holmer väljer att flytta hem till Kristianstad FC igen efter fyra säsonger i Helsingborgs IF:s akademi. Den 19-årige talangen har skrivit på för säsongen 2021.
– Jag ser verkligen fram emot säsongen. Mitt första år som senior och det ska bli oerhört spännande

Han har haft fyra år i Helsingborg och då utvecklats som spelare i tuff konkurrens. Säsongen 2020 blev dock inte som han hoppats på med diverse skador och sjukdomar. Det gjorde att HIF och Andreas Granqvist inte ville satsa på honom och låta honom få ett A-lagskontrakt. Men nu hoppas Karl på en bättre säsong 2021.

– Jag har ju spelat med hälften av spelarna som ungdom i Bois. Det är ett härligt gäng och killar som vill något med sin fotboll. Det känns riktigt bra och det var en av anledningarna till att jag valde KFC säger han till klubbens hemsida.

– Han passar ju perfekt in i vår profil. En spelare som är fostrad i klubben och som har helt rätt karaktär. Han vill utvecklas och vill spela högre än division 2. Han kommer att tillföra laget en hel del säger KFC:s sportchef Anders Swahn.

Fotoi: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close