HandbollNyheterYstads IF

Maja Svensson från Eslövs IK till Ystads IF

Ystads IF har idag presenterat spelaren som skall bära nr 25 från och med nästa säsong. Det är Maja Svensson från allsvenska Eslövs IK, som klubben tecknat ett 1+1 års avtal med. Maja är en vänsternia/mittnia född år 2000.
– Det känns jätteroligt att så småningom få kunna spela med Ystads IF.

– Vi är glada att Maja valt Ystads IF kommande säsong. Hon är en spelare som letar nya utmaningar och vi tror att hon kan utvecklas ännu mer hos oss. Hon har redan provat på några säsonger i allsvenskan med Eslöv och vet vad som krävs för att vi som lag ska nå dit. Maja flyttar ner till Ystad under sommaren och kommer ansluta till truppen när försäsongen kör i gång i maj månad säger Michelle Fyhr Seifert i ett pressmeddelande.

– Det känns jätteroligt att så småningom få kunna spela med Ystads IF. Klubben som helhet verkar väldigt proffsig, stabil och med tydliga och trovärdiga mål. Jag som person behöver en nytändning och detta känns som en positiv och givande utmaning för mig. Jag brinner för handbollen och vill gärna fortsätta göra det i en klubb som satsar. Med en förhoppning om ett bättre handbollsår utan Corona är jag väldigt taggad för nästa säsong, ny klubb, nya lagkamrater och tränare säger Maja.

– Då är det första nyförvärvet inför nästa säsong klart och detta i form av en niometers-spelare. Maja Svensson är fostrad i Eslöv vilket borgar för en välutbildad handbollsspelare som med sitt klubbyte kommer få en nytändning och ta nya kliv på handbollsplanen och vi är glada att hon valde Ystads IF för detta. Med sin inställning till träning och intresse för handboll så är jag övertygad att hon kommer tillföra mycket positivt för laget säger Daniel Svensson huvudtränare.

Foto: Eslövs IK

Relaterade artiklar

Back to top button
Close