HandbollNyheterYstads IF

Sandra Nilsson förlänger med YIF

Kontringsnabba vänstersexan Sandra Nilsson värvades till Ystads IF från Kävlinge för två säsonger sedan. Nu fortsätter 25-åringen resan mot Allsvenskan i den vita YIF-tröjan åtminstone en säsong till, för Sandra och Ystads IF är överens om ett nytt avtal om 1+1 år.

– Det känns väldigt kul att vi redan nu kan gå ut med ytterligare en spelare som förlänger. Sandra är en viktig del i vårt lagbygge och hon bidrar mycket både på och utanför planen säger Michelle Fyhr Seifert i ett pressmeddelande.

– Jag är oerhört glad att få fortsätta spela i Ystads IF! Under dessa två säsonger jag varit i klubben har jag trivts jättebra med både tränarstaben och lagkamraterna, så när frågan om att förlänga kom på tal var det en självklarhet för mig att stanna kvar i YIF säger Sandra.

Foto: Ystads IF

Relaterade artiklar

Back to top button
Close