skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Trelleborgs FF förlänger med målvakt

Trelleborgs FF och målvakten Merlin Nuhanovic har kommit överens om ett nytt 1-årskontrakt. 21-årige Merlin kom till klubben inför säsongen 2017 och har mestadels spelat i U19- och U21 Allsvenskan för klubben. Under 2020 blev det också tävlingsmatch på seniornivå fnär han stod i cupmatchen mot Torns IF. De senaste två säsongerna har han varit utlånad till Österlen FF.

– Vi är glada över att Merlin kommer vara en av tre målvakter det här året. Det är en talangfull målvakt som vi hoppas tar steg i sin utveckling under säsongen säger Salif Camara Jönsson till klubbens hemsida.

– Det känns naturligtvis bra att ha skrivit nytt kontrakt med TFF och att framförallt få fortsätta att träna tillsammans med Thomas Kozma. Det är en otroligt bra målvaktstränare som hjälpt mig att bli bättre säger Merlin.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close