skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Andre Reinholdson lämnar Trelleborgs FF för Brage IK

Den tidigare 24-årige Trelleborgs FF spelaren André Reinholdsson har nu kritat på ett avtal med Brage IK som sträcker sig över säsongen 2022.
– Det känns otroligt bra och spännande. Känner verkligen att jag passar in både i gänget och den fotboll som Brage står för.

Den 186 cm långe anfallaren är uppvuxen i Åhus och gjorde sin seniordebut i Allsvenskan redan som 17-åring i Mjällby. Han närmast från Trelleborgs FF men var under säsongen 2020 utlånad till Oskarshamns AIK i division 1 södra där han stod för 15 mål på 25 matcher.

– Brage är en anrik klubb som hör hemma i svensk elitfotboll, faciliteterna är riktigt bra. Klubben visar tydliga ambitioner på vad de vill och alla strävar åt samma håll. Det är ett lag med god sammanhållning och fin stämning i omklädningsrummet, ingen är större än någon annan.

– Vi har tittat på André ganska länge och Robin (Brages scoutingchef) har tjatat hål i huvudet på oss, så nu när han blev fri från Trelleborg så var det solklart att vi skulle gå för honom. Han har egenskaperna vi har sökt till vår forwardsuppsättning och vi känner verkligen att André kommer passa väldigt bra in hos oss både som spelare och person summerar Brages sportchef Ola Lundin till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close