skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Hampus Nilsson målvakt i Trelleborgs FF: ”Vi är alla väldigt revanschsugna”

Hallå där…Hampus Nilsson målvakt i Trelleborgs FF.

Hur är den personliga formen just nu – hur har du tränat under vintern?
– Formen är svår att svara på för jag har mest varit i gymmet och gjort rehab för en liten skada som jag haft sedan april förra året. Vintern har mest varit att försöka läka kroppen och samla energi igen efter en märklig och lång säsong.

Ta oss igenom din karriär, vilka klubbar har du representerat?
– Min moderklubb är IFK Osby, 2006 gick jag till Landskrona BoIS, 2007 till Helsingborgs IF (utlånad till Högaborg, IFK Värnamo, Ängelholms FF), 2013 till Djurgårdens IF, 2016 till Östersunds FK, 2017 till Falkenbergs FF och 2020 till Trelleborgs FF där jag är nu.

Vilken roll på planen trivs du bäst i och varför?
– Skulle vilja säga anfallare men jag är ju målvakt så jag får säga målvakt då.

Hur ser du på erat lags möjligheter inför säsongen 2021?
– 2020 var en total missräkning för vår del och vi är alla väldigt revanschsugna. Har värvat väldigt intressant och ändrat lite i vårt spelsätt så jag tror och hoppas att denna säsongen kommer bli bättre från vår sida.

Vad gör du i det civila?
– Gör ingenting annat än att spela fotboll.

Hur brukar du ladda upp inför matcher med rutiner, mat och kanske musik, för att komma i gamemode?
– Väldigt olika för min del. Försöker äta bra mat och dricka mycket vatten och få bra sömn dagarna före match. Annars är uppladdningen för mig att umgås med min sambo och våra 2 barn så mycket som möjligt.

Det står lika i sista spelminuten. Vem i ditt lag avgör och på vilket sätt?
– Måns Söderqvist avgör på en djupledsboll med ett skott lågt i bortre!

Vilken eller vilka idrottsplatser runt om i Skåne, bortsett från din egen hemmaplan, tycker du bäst om och varför?
– Skulle säga Olympia i Helsingborg. En väldigt fin arena med otroligt bra gräsmatta.

Om du fick värva vilken spelar du ville till er trupp den här säsongen – vem skulle det bli och varför?
– Oj, den var riktigt svår! Skulle vilja ha Zlatan i vårt lag i så fall för hans extrema vinnarskalle. Sen är han en ganska bra fotbollsspelare med, haha!

Viktigaste av allt. Hur kopplar du av?
– Kopplar av när jag får umgås med min familj, snickra och vara kreativ med trä eller metall, fiska eller spela gitarr.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close