skanesport_desktop-panorama-1

HandbollNyheterYstads IF

Ännu en målvaktsvärvning av Ystads IF

Ännu en målvakt förstärker Ystads IF i den besvärliga målvaktssituation som uppstått i laget. Det är 26-årige Sebastian Glemhorn som varvat ner i Lugi det senaste året och som ansluter till truppen redan idag.

– Vi är glada att det löst sig med Sebastian som är införstådd med läget i truppen och beredd att hjälpa oss i situationen som vi har med våra tre skadade målvakter. Sebastian kan ligan och kommer att tillföra trygghet och stabilitet för laget. Jag vill även passa på att tacka Lugi och Kenneth Andersson för ett gott samarbete i processen säger Marcus Lindgren.

Norrköpings HK är moderklubben och sen han kom till Handbollsligan har han hunnit med att spelat fyra säsonger. Den 191 centimeter långe målvakten spelade så sent som förra säsongen i IFK Ystad och han är välbekant med såväl Ystad som Ystad Arena.

– Ska bli väldigt kul att representera YIF, har länge bott och spelat i Ystad dock från omklädningsrummet bredvid. Ska bli kul att komma in i hetluften efter att ha varvat ner i LUGI för att fokusera på min karriär utanför handbollen. Ser fram emot att spela handboll i Ystad igen säger Sebastian Glemhorn.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close