skanesport_desktop-panorama-1

Eslövs BKFotbollNyheter

Helena Björkman bankchef Sparbanken Skåne: ”Vi vill naturligtvis stödja Eslövs BK på de sätt vi kan”

I helgen brann Eslövs BKs klubbhus mer till grunden. Inget gick att rädda. För att verksamheten ska ha en chans att rulla vidare nu i närtid har Sparbanken Skåne beslutat att gå in med ett bidrag till ny träningsutrustning för barn- och ungdomsgrupperna. Det handlar om cirka 20.000 SEK till inköp av nya bollar, västar och redskap så att barn och ungdomar ska kunna fortsätta med sitt intresse.

– Vi är sponsor till Eslövs BK sedan många år. Det som hänt i helgen är något förfärligt och vi vill naturligtvis stödja Eslövs BK på de sätt vi kan. Ny utrustning till barn och unga kan vara ett litet steg på vägen tillbaka säger bankchef Helena Björkman.

Sparbanken Skåne samarbetar med ett stort antal lokala idrottsföreningar i regionen, med det uttalade målet att bidra till en positiv utveckling i det skånska samhället.

Foto: Sparbanken Skåne

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close