skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Trelleborgs FF värvar provspelande Henry Offia

Provspelande Henry Offia har nu satt sin namnteckning på ett kontrakt med Trelleborgs FF som sträcker sig över 2023.
– Vi visste att han hade mycket fart och explosivitet men under träningar och senare också i matchen mot Österlen har han även visat fler kvalitéer säger Salif Camara Jönsson

Henry Offia är född i Nigeria och efter att ha startat sin fotbollskarriär i FC Dynamo Lagos flyttade han till Sverige och IK Sirius i början av 2018. Första säsongen i Sverige startade med en utlåning till Sollentuna FK i Ettan Norra där det blev ett mål på 15 matcher innan han i augusti kallades tillbaka till IK Sirius där han också fick debutera i allsvenskan.

– Det är en ung spelare som vi ser stor potential i. Han har spelat på både mittfält och anfall tidigare i karriären men vi ser honom främst som en spelare för de offensiva positionerna och med de egenskaper han visat upp under provspelet ska han bli intressant att följa hos oss säger Salif Camara Jönsson i ett pressmeddelande.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close